Новости

Коалицијата на Ромски невладини организации „Khetane“ со пригодни активности ќе го одбележат 21 февруари – Светскиот ден на мајчиниот јазик

Во рамки на одбележувањето на  21 февруари – Светскиот ден на мајчиниот јазик ќе се презентира  „Мојот прв буквар“ или…