Новости Публикации

Соопштение на коалицијата “Khetane”

Соопштение по повод сексуалното злоставување на штитеничка на  државната институција за згрижување деца „25 мај“ Кратово, 16.02.2018 година Почитувани, Коалицијата на Ромски невладини организации “KHETANE” е згрозена од чинот на сексуално…