Новости

Активистите на Сумнал реагираа на статусот на новинарот Љупчо Златев

Активистите на организацијата Сумнал реагираа по повод објавата на новинарот Љупчо Златев.

По реакцијата на дел од активистите на Сумнал, новинарот Љупчо Златев се извинил за спорниот статус.